Referenties

Vertiv

R.inhouse staat voor mij voor gedrevenheid, snelheid en betrokkenheid. R.inhouse levert niet alleen goede kandidaten, maar helpt onze organisatie en onze managers ook om het gehele recruitmentproces te verbeteren. Er is meer structuur aangebracht en, dankzij de juiste marktinformatie, weten we hoe we ook in de toekomst een aantrekkelijke werkgever kunnen blijven. Samen met Burak hebben we binnen enkele maanden 12 zeer moeilijk vervulbare vacatures ingevuld met goede kandidaten. Zowel in Nederland als in België. R.inhouse heeft het inlevend vermogen en de drive om een organisatie echt te helpen met de juiste kandidaten.” 

- Debbie Terwey, HR Manager Benelux at Vertiv Co -


Mediq

Ik ervaar R.inhouse als zeer professioneel en bekwaam. Burak weet een goede balans te vinden tussen persoonlijk en zakelijk en biedt echt maatwerk. Vergeleken met andere recruiters vallen de heldere structuur en het gedegen proces op. Ook de hechte samenwerking met de lijn is een pluspunt. Dankzij R.inhouse is ons recruitment nu goed gepositioneerd binnen de organisatie en in de arbeidsmarkt.

- Abeth Demmers, HR directeur Benelux & Frankrijk at Mediq -


Equinix EMEA

R.inhouse kan ik in één woord omschrijven als betrouwbaar. Burak communiceert proactief over de voortgang van de opdracht en beweegt mee met de markt. Dat is erg prettig. Zijn ‘getting it done’-houding maakt dat zaken snel voor elkaar zijn. Zo heeft Burak bij Equinix, dankzij zijn kennis van het bedrijf en zijn goede contacten met stakeholders en management, een nieuwe medewerker dusdanig ingewerkt dat deze snel als volledig zelfstandig medewerker binnen mijn team opereerde.

- Leenze le Grand, Team Lead Talent Acquistion at Equinix EMEA -