Recruitment consultancy

R.inhouse

Recruitment consultancy

Voor optimale wervings- en selectieprocessen

Goed en gekwalificeerd personeel vinden, is een uitdaging. Zeker omdat kandidaten naadloos moeten aansluiten op de bedrijfscultuur en de interne werkwijzen en procedures. Goede werving en selectie vraagt dan ook om een gedegen plan van aanpak. Via ons label Recruitment consultancy leveren wij maatwerk in wervings- en selectieadvies.

Brede ervaring, groot netwerk

Als specialist is R.inhouse op verschillende manieren inzetbaar: operationeel, tactisch en voor strategisch recruitment. En dat alles op locatie of op afstand. Zo optimaliseert R.inhouse wervings- en selectieprocessen. Wij schromen niet hierbij onze brede ervaring en grote netwerk actief in te zetten. Zo zorgen we ervoor dat de instroom van nieuwe kandidaten op een professionele manier wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Oplossingen naar wens

R.inhouse Recruitment Consultancy biedt onder andere de volgende oplossingen:

  • ondersteuning bij het opzetten van een recruitmentafdeling;
  • selectie en inkoop van de juiste wervings- en selectiemiddelen;
  • analyse en optimalisatie van recruitmentprocessen;
  • advies op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Neem contact op met Burak

Graag komen wij met u in contact. Bijvoorbeeld om uw eventuele vragen te beantwoorden of omdat u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt ons altijd bellen via 06-52143092 06-52143092. Wilt u liever dat wij u benaderen? Dat kan natuurlijk ook; vult u dan het onderstaande formulier in.
Tot snel!

* verplichte velden
Recruitment Consultancy

Recruitment consultancy

Lees meer
Academy

Academy

Lees meer
Search & selection

Search & selection

Lees meer