Onze belofte

Persoonlijk

Échte betrokkenheid; dat is nodig voor de perfecte match. Wij schuiven geen cv’s heen en weer, maar maken persoonlijk contact. Van begin tot eind. Via ons vinden kandidaten niet zomaar een baan, maar zetten ze de juiste stap in hun carrière.

Kwaliteit hoogstaand

De werknemer van de toekomst heeft minimaal drie kerneigenschappen: passie, veranderingsvermogen en nieuwsgierigheid. R.inhouse stelt zichzelf diezelfde eisen. Wij doen ons werk vol overgave, bewegen mee met de markt en blijven innoveren. Want: wie kwaliteit zoekt, moet kwaliteit bieden.

betrouwbaar

Een goede relatie begint met vertrouwen. R.inhouse is inmiddels 15 jaar actief en kent een hoge klanttevredenheid. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen rekenen op een luisterend oor, oprecht advies en de juiste omgang met gevoelige informatie.

Transparant & eerlijk

Wij hebben het graag helder. Dus of het nu over onze werkwijze, de kosten of de procesbeslissingen gaat; wij zijn er transparant en eerlijk over. Een ongeschikte kandidaat plaatsen wij niet. Met een onrealistisch verzoek van een opdrachtgever gaan wij niet aan de slag. Eerlijk duurt nu eenmaal het langst.