ERvaringen

Maarten Hensen
Maarten Hensen

“Het contact met R.inhouse ervaar ik altijd als erg prettig. Burak heeft een zeer persoonlijke aanpak en weet precies de link te leggen naar de behoeftes en krachten die je als persoon hebt. Andere recruiters gaan vaak voor de massa en verliezen daarbij het langetermijnbelang van zowel de klant als de kandidaat uit het oog. Dat is bij R.inhouse zeker niet het geval! Hier is echt sprake van het aangaan van een langlopende relatie. Er is ruimte voor persoonlijke coaching en groei en er wordt verder gedacht dan alleen de plaatsing. Dankzij Burak ben ik beter en secuurder na gaan denken over mijn carrière op de lange termijn.”

Jeroen Slaager
Jeroen Slaager

“Bij R.inhouse voel ik me als kandidaat comfortabel. Het contact is prettig en de aanpak persoonlijk en duidelijk. Bij Burak geen poespas; hij komt straight to the point. Zijn snelle en proactieve wijze van communiceren spreekt mij erg aan. Dankzij R.inhouse werk ik inmiddels bijna een jaar met veel plezier bij Vertiv.”

Bas Henneman
Bas Henneman

“R.inhouse gaat erg doortastend te werk. Ik heb het contact met Burak als zeer prettig enopbouwend ervaren. Hij is niet opdringerig, houdt goed rekening met je wensen en geeft duidelijk aan wat er wordt gevraagd. Dankzij deze sympathieke aanpak en zijn luisterend oor plaatst hij de juiste mensen op de juiste posities. Ik heb nu een hele leuke en uitdagende rol als Project Manager bij Vertiv!”