Academy

R.inhouse

Academy

Trainingsprogramma’s op maat

Lijnmanagers, vacaturehouders en HR-professionals; ze spelen een cruciale rol in de werving en selectie van de juiste kandidaten. R.inhouse Academy biedt trainingen aan gebaseerd op het eigen wervings- en selectieproces van het bedrijf. Zo is men verzekerd van recruitment in lijn met de organisatiedoelstellingen.

Voor een optimaal selectieproces

R.inhouse Academy ontwikkelt op maat gemaakte coachingstrajecten die op korte termijn de validiteit, transparantie en efficiëntie van het selectieproces verbeteren. Intakegesprekken met toekomstige deelnemers bepalen de vorm en diepgang van de trainingen.

Ook assessments

Tevens bieden we, in nauwe samenwerking met LTP Business Psychologists, assessments aan. LTP is, dankzij hun 90 jaar ervaring, een van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Hun online producten geven snel en gemakkelijk inzicht in de kwaliteiten en het potentieel van medewerkers. Aanwezige talenten worden beter benut en ontwikkeld. En het zelfinzicht van medewerkers vergroot.

Neem contact op met Burak

Graag komen wij met u in contact. Bijvoorbeeld om uw eventuele vragen te beantwoorden of omdat u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt ons altijd bellen via 06-52143092 06-52143092. Wilt u liever dat wij u benaderen? Dat kan natuurlijk ook; vult u dan het onderstaande formulier in.
Tot snel!

* verplichte velden
Recruitment Consultancy

Recruitment consultancy

Lees meer
Academy

Academy

Lees meer
Search & selection

Search & selection

Lees meer